tomekkur1802 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Czy mi się wydaje czy w symulatorze postępują prace nad Warszawa Główna? Wcześniej chyba nie było tam słupów o podkładów na kupkach. Mam pytanie czy będą tory do Żyrardowa? Jaki jest plan rozbudowy sieci linii kolejowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4si0 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) Trochę szkoda, że nie ma rozwinięcia do Skierniewic, a wydaje mi się, że jest jedną z najpopularniejszych tras regionalnych na Mazowszu. Patrząc również na obecny stan linii, brakuje dosłownie kilku stacji :). Edited February 9, 2023 by B4si0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephrite Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Parę stacji do Żyrardowa, plus poprawki do Ochoty, Stadionu i... stworzenie Śródmieścia. 😉 Podejrzewam że Śródmieścia nie zobaczymy prędzej, dopóki devsi nie uporają się z oświetleniem na Centralnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now