Pitoras Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 Fajnie by było, jakby w trakcie pauzy, zatrzymywało się renderowanie grafiki. Wiadomo jakie ceny prądu mamy itd, a sprzęt (zwłaszcza GPU) też swoje grzeje jednak. W chwili obecnej po prostu zatrzymuje się pojazd, ale grafika w tle jest nieustannie renderowana. 2
qbahn Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 (edited) W dniu 8.02.2023 o 18:57, Pitoras napisał(a): ale grafika w tle jest nieustannie renderowana. Jeśli zmniejszyłeś sobie liczbę klatek do minumum (w drugim planie), to jeszcze możesz poszukać widoku, który najmniej zużywa mocy. Wg. mnie siedząc n na fotelu w EU07/08, wystarczy spojrzeć z maks. zbliżeniem na swoje siedzisko. Mi spada zużycie mocy do 1/3 zużywanej normalnie Edited February 22, 2023 by qbann
Pitoras Posted February 23, 2023 Author Posted February 23, 2023 18 godzin temu, qbann napisał(a): Jeśli zmniejszyłeś sobie liczbę klatek do minumum (w drugim planie), to jeszcze możesz poszukać widoku, który najmniej zużywa mocy. Wg. mnie siedząc n na fotelu w EU07/08, wystarczy spojrzeć z maks. zbliżeniem na swoje siedzisko. Mi spada zużycie mocy do 1/3 zużywanej normalnie Wiem że tak można, no ale też chyba nie o to chodzi by specjalnie kombinować 🙂
Recommended Posts