Cojapacz Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Czołem, po ostatniej aktualizacji coś sie chyba spsuło ze światłami w Pendolino: Pomimo poprawnego ustawienia świateł w kabinie - przednie światła podają sygnał końca pociągu. Przełączenie na bota zmienia je na poprawne, przejęcie kontroli ponownie powoduje zmianę na niewłaściwe oświetelnie. Dołączam log, bo może być to jakiś nietypowy problem (serwer PL2, 06-02-2023 godzinę widać na filmie): SimRail_log_2023-02-06_16-21-12.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted February 7, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 7, 2023 Jak byk świeci się guzik parkingu, który zapala trzy czerwone. Tylko powinien także odcinać jazdę. Może bot tutaj coś namieszał w blokadach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojapacz Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 Hmm, jak już przejąłem skład tak było, także ciężko stwierdzić. Ale na przyszłość będę wiedział, dzięki 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Mnie też co chwilę dyżurni zwracają uwagę, że jadę nie na tych światłach co powinienem... zawsze po przejęciu od bota pendolino Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Wciśnięty przycisk parking. Trzeba się zatrzymać, wyłączyć go i wtedy czerwonka zgaśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts