Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, proszę o wprowadzenie jakiejś mechaniki która zapobiegnie nabijaniu sobie godzin na afczeniu na dyżurce. Aktualnie Dąbrowa Górnicza Wschodnia (dyżurny FF1_BRF1 Ruan Costa) siedzi ponad godzinę i nie odpowiada ani nie podaje semaforów, wszyscy stoją. Cały ruch na stacji stoi i wszyscy jedynie się denerwują

Simrail Screenshot 2023.02.06 - 16.19.26.83.png

• I agree 1
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted

tutaj wystarczyłoby dodać taki warunek, że jeżeli są jakieś zgłoszenia na danego gracza w danym czasie (np. 5 zgłoszeń w ciągu 15 minut) to dostaje kicka na np. 1 godzinę i nie może wejść na żaden serwer a z obecnego go rozłącza 

• I agree 1
Posted (edited)
W dniu 6.02.2023 o 16:26, Miz3x napisał(a):

siedzi ponad godzinę i nie odpowiada ani nie podaje semaforów

to i tak łagodna wersja. Mi się zdarzył szwajcar (tak miał podane na steam), który dodatkowo mnie i nas (polaków) poniżał.  Poza tym wpuszczał pociągi na nieprawidłowy tor, miał z tego bekę, itd. Trzeba takich raportować. My tak zrobiliśmy. Nie wiem co w tym przypadku pomogło, bo także wkleiłem na czacie jego login ze steam (nie nick) i opis z profilu - zdenerwował się, ale wkrótce wyszedł.

Edited by qbann
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy