Krisu TV Gaming Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Witam. Mam taki problem. Nie wiem czy jest to spowodowane błędami gry, czy Steama, ale problem jest tego typu, że dzisiaj przejechałem sobie 13-minutowy scenariusz, on mi się ukończył (brak dalszej trasy) i po wejściu na tryb dyżurnego zauważyłem że z 434 przejechanych kilometrów zrobiło się znowu 424 (co widać na załączonym obrazku). I teraz pytanie, dlaczego ilość kilometrów jest cofana pomimo przejechania kilku tras.
Pawlak Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 To jeszcze nie najgorzej, mi właśnie wyzerowało 40 lvl i coś koło 2000 km....
ememop Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Nie jesteś jedyną osobą z tym problemem. U mnie szwankuje naliczanie km też, a koledze właśnie dzisiaj zresetowało doświadczenie.
Jakiś Bartuś Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 W dniu 5.02.2023 o 13:45, Krisu TV napisał(a): Witam. Mam taki problem. Nie wiem czy jest to spowodowane błędami gry, czy Steama, ale problem jest tego typu, że dzisiaj przejechałem sobie 13-minutowy scenariusz, on mi się ukończył (brak dalszej trasy) i po wejściu na tryb dyżurnego zauważyłem że z 434 przejechanych kilometrów zrobiło się znowu 424 (co widać na załączonym obrazku). I teraz pytanie, dlaczego ilość kilometrów jest cofana pomimo przejechania kilku tras. Wczoraj po włączaniu gry, mi też spadły kilometry, co nigdy się nie zdarzyło. Miałem coś ok. 1390km, a spadło do ok. 1350km.
Creativee. Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Też mam problem przy 1369 kilometrach, ile kilometrów się nie zrobi to licznik i tak nadal stoi w miejscu. 😄 1
Krisu TV Gaming Posted February 10, 2023 Author Posted February 10, 2023 Problem właśnie został naprawiony. Przynajmniej u mnie, już nie cofa kilometrów
Recommended Posts