Aragok Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Witajcie. Wpadłem na mały pomysł, żeby na posterunkach dało się siadać na fotelu przy biurku zamiast po prostu się w niego wtapiać. Jak jest oczywiste, gdy siedzimy przy biurku mamy ekrany przed oczami, a nie stoimy nad nimi . Myślę, że mały szczegół, ale przydało by się takie cos, dzięki czemu mielibyśmy lepszy widok na pulpit jak i rozkład jazdy z jednego poziomu 🙂 pozdrawiam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotten vegetable Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Myślałem że taka rzecz jak możliwość siedzenia na fotelu powinna być od razu w grze, jednak zaraz znajdą się tacy co będą się pytać czy to będzie wtedy Symulator Siedzenia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finek Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Dopisuje się do problemu, zwłaszcza, że nie na każdej nastawni można "wnikać". A jednocześnie da się tak ustawić ekran, aby widzieć oba oraz czat i móc np. podawać meldunki, nie tracąc z oczu numeru pociągu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creativee. Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Było coś podobnego już na forum, lecz nikt konkretnej odpowiedzi nie uzyskał, czy pomysł przejdzie do realizacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts