Pitoras Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Skrollując myszką czat dla innych posterunków, tekst przesuwa się baaaardzo wolno (znacznie wolniej niż na normalnym czacie). Dodatkowo, jeśli mamy przypisany klawisz (literę/znak) do uruchamiania zwykłego czatu, to używając tej litery na czacie dla dyżurnego, nie wpisujemy tam tej litery, tylko wybudza się czat ogólny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 5, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 5, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1902 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1902 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klawinsky Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Co do przełączania czatu - możesz zmienić skrót włączania czatu w ustawieniach, ja wybrałem sobie znak którego na 99% nie użyje i mam spokój 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts