Cojapacz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Cześć, grając dziś z kamerą zewnętrzną bawiłem się nastawnikiem jazdy EU07 - dźwięki przestawiania nastawnika oraz załączania kolejnych styczników są doskonale słyszalne, niezależnie czy jesteśmy tuż przy oknie kabiny maszynisty, za pierwszym wagonem czy gdzieś w połowie drugiego wagonu. Dodatkowo - dźwięki nie wyciszają się wraz ze wzrostem odległości od jego źródła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 4, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 4, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1897 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1897 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted February 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 6, 2023 20m z zanikiem logarytmicznym. Pełne 3d. Mikser efektów pociągowych. Tu wszystko wygląda ok. Problem raczej jest globalny i tyczy się kamery orbitującej. Audio listener dla niej jest ustawiony na sztywno w środku pojazdu, na życzenie wydawcy. Nie mogę tego zmienić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted February 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 6, 2023 A jednak mogę. Spodziewajcie się w kolejnej wersji słuchacza w punkcie kamery orbitującej. 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts