Rogalik19 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Dzień dobry, Podczas dyżurowania na stacji Dąbrowa Górnicza Wschodnia zauważyłem, że zdarza się sporadycznie dyżurnemu AI z Dąbrowy Górniczej Strzemieszyce nie potwierdzać bloku końcowego co skutkuje brakiem możliwości wyprawienia pociągów torem 1 w sposób normalny; jedynie po uprzednim zapytaniu się o wolny szlak; na sygnał zastępczy. Udało mi się to uchwycić dzisiaj (3.02.2023) na serwerze PL1. Od około godziny 17:00 do godziny 17:40 mimo wyprawiania pociągów stan blokady pozostał bez zmian. Sytuacja przytrafiła mi się już wcześniej ale uznałem to za jednorazowy błąd, jednak widzę ze wciąż zdarza się pojawiać ten problem. SimRail_log_2023-02-03_17-01-01.txt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 3, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 3, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1884 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1884 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 wyjscie ponowne wejscie z dyzurki naprawia problem wg kwestia lagow - spekulacja u mnie rowniez to sie zdarza w DGW, wlasnie w kierunku Strzemieszyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogalik19 Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 (edited) Dzięki za informacje, ale dobrze żeby ktos zerknął co tam się dzieje z tym botem przed aktualizacją. Edited February 3, 2023 by Rogalik19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts