krzysk Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Od wczoraj do dzisiaj ubyło mi przejechanych kilometrów (to pewne bo widziałem już wyższą wartość szczególnie że ukończyłem wczoraj kilka scenariuszy) a i Level tak jakby też niższy😒 Nie żebym bardzo przywiązywał się do tej punktacji ale czy to był jakiś wypadek przy pracy (odtwarzanie z kopii) czy coś podobnego? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlak Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Potwierdzam, mam tak samo. A dokładniej: od wczoraj mam naliczone tyle samo kilometrów, pomimo jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewutki303 Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Mi dzisiaj wykasowało wszystkie 1200km i wyzerowało licznik czasu spędzonego na dyżurkach, jakbym zaczynał od nowa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team milek Posted February 4, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 4, 2023 Nic dzisiaj nie było zmieniane. Spróbujcie zrestartować Steam, może coś się tam zbugowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewutki303 Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 14 minut temu, milek napisał(a): Nic dzisiaj nie było zmieniane. Spróbujcie zrestartować Steam, może coś się tam zbugowało. Nie grałem pare dni i nic nie zmieniałem w steamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitram Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 (edited) Od dzisiaj też mam problem. Poziom 0, dyżurki zablokowane (te które wymagają czasu na odblok.). Edited February 5, 2023 by lukitram Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Oficer_ Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Mi też nie nie liczy od wczoraj km a przejechałem z 200km Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 21 minut temu, lukitram napisał(a): Od dzisiaj też mam problem. Poziom 0, dyżurki zablokowane (te które wymagają czasu na odblok.). jak chwile poczekasz w menu to sie odswiezy / naprawi prawdopodobnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitram Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 7 minut temu, hyzwar napisał(a): jak chwile poczekasz w menu to sie odswiezy / naprawi prawdopodobnie Trzeba było chwilę zaczekać na ekranie informującym o Early Accesie, jakieś pół minuty, dałem "zaakceptuj" i wskoczyło menu z moim levelem. Dzięki za poradę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbollo Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Mam ten sam problem i żadne z powyższych rozwiązań nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts