Andreo Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Nie wiem czy jest to błąd czy też celowa zagrywka ze strony twórców więc zgłaszam. Podczas nieplanowanego postoju na p.o. Katowice Szopienice Południowe drzwi co widać i słychać na filmie zaczęły się otwierać i zamykać i tak w kółko. Nie widziałem aby jakiś pasażer wchodził lub wychodził ze składu w tym czasie. 31.01.2023 18:57 PL2. Simrail 2023.01.31 - 18.57.55.03.DVR_Trim.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 2, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 2, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1873 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1873 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klawinsky Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Realizm możemy uznać za zachowany. W sytuacji w której pociąg zatrzymuje się przy krawędzi peronowej, a sterowanie drzwiami nie pozwala na ich zablokowanie drużyna konduktorska musi wyjść na peron celem zapewnienia bezpieczeństwa. Także, ja bym tego nie naprawiał 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreo Posted February 13, 2023 Author Share Posted February 13, 2023 Dlatego właśnie napomniałem, że może to być celowa zagrywka twórców.🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts