Melok Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Dzisiaj prowadziłem pociąg 14131 na serwerze PL5. Około godziny 19:05 ruszałem z peronu stacji Sosnowiec Główny. W momencie gdy pociąg zaczął się rozpędzać straciłem połączenie z serwerem. Później nie mogłem w ogóle połączyć się żeby dokończyć jazdę pociągiem, najpierw od razu rozłączało przy próbie dołączenia, później pociąg zniknął z listy do czasu kiedy bot wyjechał nim z Sosnowca. Z tego co widziałem to teraz często wyrzucenie z serwera następuje przy próbie ruszenia ze stacji, niektórzy mieli tak też na innych stacjach i innymi pociągami. Dołączam swój log z gry. SimRail_log_2023-01-31_18-51-18.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 1, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts