Groszeczek Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Podczas prowadzenia składu zauważyłem, ze nie święcą przednie reflektory. Wyłączenie i włączenie przełącznikiem świateł nie rozwiązało problemu, światło czerwone też się nie chciało załączyć . Również inni gracze tez widzieli u mnie nie zapalone światła przednie. Problem się rozwiązał gdy aktywowałem bota, a po chwili go dezaktywowałem. Po tej czynności reflektory zaczęły działać prawidłowo.SimRail_log_2023-01-30_20-29-33.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted February 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 1, 2023 Czy takie zachowanie powtarza się w jakiejś konkretnej sytuacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groszeczek Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 Nie, tylko tak raz miałem. I mi się wydaje że ten błąd był już od przejęcia składu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groszeczek Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 Dziś znowu mi się przydarzyło. Dodatkowo dostałem ujemnie punkty za nie zatrzymanie się na Centralnej. A jak wskoczyłem do składu to już byłem przed Zachodnią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 W dniu 1.02.2023 o 10:14, uetam napisał(a): Czy takie zachowanie powtarza się w jakiejś konkretnej sytuacji? mam tak po kazdym przejeciu eu przelacznik 'oswietlenie ogolne' jest w pozycji wyl temu botu swiatla swieca imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts