vikingpn89 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Tak sobie myślę,że fajnie byłoby gdyby w ezt i jeśli w przyszłości będą takie to też w szt dodać zapowiedzi kolejnej stacji itp,bo bardzo tego brakuje jak się jedzie elfem na osobowym.W ogóle dodanie działającego sterownika byłoby super,żeby trzeba było samemu wszystko poustawiać.Druga sprawa to dodanie gwaru pasażerów w tle z dostosowaniem poziomu w zależności od ilości pasażerów i tego na ile w danym pojeździe to słychać w kabinie maszynisty. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 W dniu 30.01.2023 o 14:51, vikingpn89 napisał(a): Tak sobie myślę,że fajnie byłoby gdyby w ezt i jeśli w przyszłości będą takie to też w szt dodać zapowiedzi kolejnej stacji itp,bo bardzo tego brakuje jak się jedzie elfem na osobowym.W ogóle dodanie działającego sterownika byłoby super,żeby trzeba było samemu wszystko poustawiać.Druga sprawa to dodanie gwaru pasażerów w tle z dostosowaniem poziomu w zależności od ilości pasażerów i tego na ile w danym pojeździe to słychać w kabinie maszynisty. Myślę, że taka opcja sprawdziła by się i w singlu i w multiplayerze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts