xrayPL Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Dzień dobry, znalazłem artefakty załączone w obrazku. Kwadraty związane z oświetleniem Druga rzecz: straszne lagi w okolicach Góry Włodowskiej (dla przykładu), kiedy w okolicy jest dużo drzew, które mają za dużo poligonów albo coś takiego. Trzecia rzecz: po dzisiejszej aktualizacji mijam się z pociągiem w nocy i fps spada do 5. Kiedy nie widać już świateł wszystko gra. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 30, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 30, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polarni Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 (edited) Po aktualizacji czarne kwadraty są nadal widoczne. (Włoszczowa Północ) Edited February 19, 2023 by Polarni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitram Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Nigdzie w patch logu nie piszą by to naprawili więc czemu ma ich nie być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polarni Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 2 minutes ago, lukitram said: Nigdzie w patch logu nie piszą by to naprawili więc czemu ma ich nie być? poprawiono czarne kwadraty pojawiające się na stacjach z dużą ilością źródeł światła Tak samo było w Katowicach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Faktycznie jest kwadratów mniej, ale jeszcze nie zniknęły całkowicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocking Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 U mnie to samo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitram Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 2 godziny temu, Polarni napisał(a): poprawiono czarne kwadraty pojawiające się na stacjach z dużą ilością źródeł światła Tak samo było w Katowicach. A to przepraszam, nie doczytałem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts