xrayPL Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Dzień dobry, poniżej to, co chciałbym zobaczyć w przyszłości w SimRail, wszak jest to chyba najlepszy symulator kolejowy, jaki do tej pory stworzono: nowe polskie trasy łączące się z tymi, które już są dostępne: na pierwszy rzut Katowice - Kraków, dalej do Przemyśla trasą e30. Później Trójmiasto byłoby petardą! I tak: wiem, jaki to ogrom pracy, bo odtwarzałem ongiś Rzeszów Gł. do RailWorksa! większe zróżnicowanie rozkładu jazdy dla kontrolerów ruchu ruch AI w trybie offline - na razie jedzie się i jedzie, a ruchu innych pociągów nie widać. więcej kamer EN57 Tramwaje jako pieśń odległego DLC? Manewry typu doczepianie, łączenie składów itd. Pasażerowie z bagażami xD Pozdrawiam 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 15 godzin temu, xrayPL napisał(a): Tramwaje jako pieśń odległego DLC? Czyż byś chciał z Warszawy do Katowic tramwajem śmignąć? 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creativee. Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Trasy do Częstochowy, Krakowa, Wrocławia, Gliwic - pewnie powstaną w przyszłości tak, by rozkładowe pociągi które aktualnie mamy, mogły dojechać do swojego zamierzonego celu. O manewrach też coś wspomniano w którymś wątku na forum, mają zostać wprowadzone właśnie gdy składy będą kończyć swój bieg, ewentualnie mają być dodane manewry podczas realizowania rozkładu jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayPL Posted January 30, 2023 Author Share Posted January 30, 2023 7 godzin temu, MavPL napisał(a): Czyż byś chciał z Warszawy do Katowic tramwajem śmignąć? 😅 Nie, ale skąd inąd wiem, że jeden z twórców SR pracował kiedyś nad Konstalem. Silnik gry nie wyklucza tras tramwajowych, czemu by nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts