Pitoras Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Mimo ustawienia na maksa odległości rysowania trasy (choć ustawienie na najniższą wartość nic nie zmienia) oraz zaznaczenie opcji zwiększonego rysowania cieni (wyłączenie jej, też nic nie zmienia), to odległość rysowania jest dość niska. Gdzieś w promieniu koła 100-150m nagle trawa i cienie się pojawiają/znikają. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 30, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 30, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Bardzo przydało by się, aby można było sobie ustawić w opcjach dalsze odległości rysowania. To wszystko dzieje się na oczach i to bardzo blisko, a przecież można zrobić aby to wszystko rysowało się dalej, poza wzrokiem zmieniając sobie ten zakres w opcjach menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted January 30, 2023 Author Share Posted January 30, 2023 6 minut temu, IrBa napisał(a): Bardzo przydało by się, aby można było sobie ustawić w opcjach dalsze odległości rysowania. To wszystko dzieje się na oczach i to bardzo blisko, a przecież można zrobić aby to wszystko rysowało się dalej, poza wzrokiem zmieniając sobie ten zakres w opcjach menu. Najśmieszniejsze jest to, że ustawienia które teoretycznie tyczą się tych rzeczy.... nie działają nawet na zmniejszanie wartości xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Nie zauważyłem tego, bo zawsze miałem ustawione na Maxa te ustawienia, ale dziwiło mnie że to tak blisko się to wszystko rysuje mając ustawione tak aby się rysowały daleko. Będzie super jak to poprawią i rysowanie będzie w dalszej odległości. Kolejny duży krok do przodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keltar319 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Niestety, po ostatniej aktualizacji gra wygląda paskudnie, to nie są standardy XXI w 😞 Lepsza grafika była przed aktualizacją, rysowanie było odpowiednie, oświetlenie też było lepsze. Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu ogarnie te grafikę i będzie to wyglądało jak trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcikowy Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 A to dziwne o czym piszesz bo ja nie zauważyłem po aktualizacji, żeby coś się zmieniło w tej materii. Rysowało się tak samo blisko, jedynie nasycenie kolorów się zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts