ZimnyBeeR Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Parę lat czekałem na bardzo dobry symulator pociągu w naszych realiach. Szczególnie w realiach Śląskich. Te wszystkie Maszyny, TSy, etc... czegoś im brakowało... i nagle pojawiła się zajawka Trans-Siberian. NARESZCZE nie tylko pociągiem maszynista żyje 🙂 i... dupa... chyba umarło... 2 lata temu wersja DEV wyglądała tak 1
ZimnyBeeR Posted January 28, 2023 Author Posted January 28, 2023 Bliższe to moim zdaniem, niż jakaś przeprawa przez Wielki Kanion 🙂 A tu jak Ruscy grają w SimRail 😄 😄 https://www.youtube.com/live/dPhQiIeAZJA?feature=share 1
ZimnyBeeR Posted January 29, 2023 Author Posted January 29, 2023 11 minut temu, hyzwar napisał(a): to jest oby na pewno w naszych realiach 😉 Chodziło mi o to, że te wszstkie TSy, brakowało czegoś. taki maszynista musi siusiu, musi jeść. Swoją drogą jak maszynista z Wawa => KRK pendolino daje radę, gdy ma sraczkę 😄 :P (pytanie mojej 5 letniej córki) 1 4
adamets2 Posted Sunday at 09:17 PM Posted Sunday at 09:17 PM Nie chcę tworzyć nowego wątku więc tu napiszę. Train Life: A Railway Simulator jest do kupienia w promce za ok 7zł 🙂 Wiem, że fani kolei to traktują jako grę dla dzieci nie mającą nic wspólnego z symulacją i mają na pewno rację, ale ja za te 7zł kupię bo to cena bagietki jaką kupuję 🙂 Do zupełnego relaksu - coś jak JRE 🙂
Conrad Posted Monday at 11:17 AM Posted Monday at 11:17 AM (edited) Train Planet, od demo opublikowanego 29 stycznia 2024, do dziś brak daty wydania. Większość zespołu to Ukraińcy, znani z symulatorów wędkarstwa, ale jak widać projekt umarł. To tylko pokazuje jak skomplikowane są takie projekty. Uzupełniając, ta ekipa prawdopodobnie wydała swój symulator ZDsimulator, na bazie doświadczeń na symulatorem kolejowym do szkolenia maszynistów na Ukrainie. Edited Monday at 11:21 AM by Conrad 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now