ZimnyBeeR Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Parę lat czekałem na bardzo dobry symulator pociągu w naszych realiach. Szczególnie w realiach Śląskich. Te wszystkie Maszyny, TSy, etc... czegoś im brakowało... i nagle pojawiła się zajawka Trans-Siberian. NARESZCZE nie tylko pociągiem maszynista żyje 🙂 i... dupa... chyba umarło... 2 lata temu wersja DEV wyglądała tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 to jest oby na pewno w naszych realiach 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 Bliższe to moim zdaniem, niż jakaś przeprawa przez Wielki Kanion 🙂 A tu jak Ruscy grają w SimRail 😄 😄 https://www.youtube.com/live/dPhQiIeAZJA?feature=share 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted January 29, 2023 Author Share Posted January 29, 2023 11 minut temu, hyzwar napisał(a): to jest oby na pewno w naszych realiach 😉 Chodziło mi o to, że te wszstkie TSy, brakowało czegoś. taki maszynista musi siusiu, musi jeść. Swoją drogą jak maszynista z Wawa => KRK pendolino daje radę, gdy ma sraczkę 😄 :P (pytanie mojej 5 letniej córki) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now