ZdechlyChomik Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Grałem dzisiaj ze 4 razy na różnych serwerach i różnymi pociągami(po około 40 min.) za każdym razem dojeżdżając do końca "misji" wywalało mnie z gry,oczywiście PD mi nie doliczyło, i to tylko dzisiaj tak miałem. Pierdziele nie gram póki nie wejdzie jakaś aktualizacja.
Krisu TV Gaming Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Ale wywalało cię, w sensie, że kończyło ci scenariusz, czy wywalało cię z serwera z nieznanych powodów?
ZdechlyChomik Posted January 28, 2023 Author Posted January 28, 2023 Wywalało z gry do pulpitu z nieznanych powodów
LeszekGd Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Raczej coś masz w ustawieniach sprzętu, mi jeszcze gra nigdy nie zrobiła cracha (RTX3XX i Intel). Sprawdzałeś w przeglądzie zdarzeń co przerwało grę ?
ZdechlyChomik Posted January 28, 2023 Author Posted January 28, 2023 Tak jak pisałem wcześniej tylko dzisiaj mi się to zdarzyło, dobra pogram jeszcze jutro i zobaczymy co się wydarzy.
pomiary.el1 Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Mnie bardzo często wywala z serwera. Jadę 2 godziny i nagle komunikat: "reset serwera" albo "utracenie połączenia z nieznanego powodu" lub "przerwałeś scenariusz" - czy jakoś tak. Krew mnie zalewa. Po zerwaniu połączenia nie zliczy nam osiągnięć z naszej jazdy - nawet dwu godzinnej... Aby nawiązać w ogóle połączenie z serwerem na multi, muszę ustawić 1/2 rozdzielczości. Inaczej nie ma bata aby się połączyć i brać udział w rozgrywce.
olo101 Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Mi zdarza się od czasu do czasu że zrobi się czarny ekran z konturami obiektów, po którym następuje kompletny restart komputera.
ZdechlyChomik Posted January 29, 2023 Author Posted January 29, 2023 Dzisiaj pierwszy scenariusz około 20 min elegancko zakończony,drugi scenariusz około 1:20 dwie stacje przed końcem wywala do pulpitu.🤔
MavPL Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Na wszystkich serwerach tak się dzieje, lecz nie notorycznie. Osobiście, od wydania EA, miałem rozłączenie tylko kilka razy.
ZdechlyChomik Posted January 29, 2023 Author Posted January 29, 2023 Aferę zasiałem ,ale widzę że to nie tylko u mnie,w każdym razie robiłem dzisiaj trzeci scenariusz około 1h i udało się szczęśliwsze go zakończyć. Miejmy nadzieję że będzie tylko lepiej.
Recommended Posts