Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grałem dzisiaj ze 4 razy na różnych serwerach i różnymi pociągami(po około 40 min.) za każdym razem dojeżdżając do końca "misji"  wywalało mnie z gry,oczywiście PD mi nie doliczyło, i to tylko dzisiaj tak miałem. Pierdziele nie gram póki nie wejdzie jakaś aktualizacja.

Posted

Raczej coś masz w ustawieniach sprzętu, mi jeszcze gra nigdy nie zrobiła cracha (RTX3XX i Intel). Sprawdzałeś w przeglądzie zdarzeń co przerwało grę ?

Posted

Mnie bardzo często wywala z serwera. Jadę 2 godziny i nagle komunikat: "reset serwera" albo "utracenie połączenia z nieznanego powodu" lub "przerwałeś scenariusz" - czy jakoś tak. Krew mnie zalewa. 

Po zerwaniu połączenia nie zliczy nam osiągnięć z naszej jazdy - nawet dwu godzinnej...

Aby nawiązać w ogóle połączenie z serwerem na multi, muszę ustawić 1/2 rozdzielczości. Inaczej nie ma bata aby się połączyć i brać udział w rozgrywce.    

Posted

Mi zdarza się od czasu do czasu że zrobi się czarny ekran z konturami obiektów, po którym następuje kompletny restart komputera.

Posted

Na wszystkich serwerach tak się dzieje, lecz nie notorycznie. Osobiście, od wydania EA, miałem rozłączenie tylko kilka razy.

Posted

Aferę zasiałem ,ale widzę że to nie tylko u mnie,w każdym razie robiłem dzisiaj trzeci scenariusz około 1h i udało się szczęśliwsze go zakończyć. Miejmy nadzieję  że będzie tylko lepiej.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy