Bartek_Smok Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Skąd mam wiedzieć gdzie się zatrzymać przy postoju technicznym? Przy handlowym jest wszystko ładnie oznaczone w interfejsie. Przy /pt/ w rozkładzie, też mamy podane za ile będzie punkt z /pt/, tylko, że nim go osiągnę, w rozkładzie mam już pokazane, że przejechałem /pt/ oraz ile mam do kolejnego punktu... Próbowałem się zatrzymać w różnych miejscach i nic nie zaliczało. Na mapie widać, że nie minąłem jeszcze Sosnowiec Dańdówka /pt/, a w rozkładzie widnieje jakbym już go minął i jadę do Juliusza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 To samo pytanie, oraz czym są posterunki APO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriverPl Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Automatyczny Posterunek Odstępowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 (edited) haha @Robbie Louda \o/ @pan kura 3! Edited January 28, 2023 by hyzwar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_Smok Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 Fajny film. Dałoby się go streścić w minutę. Tylko co to ma do tego, że w grze najpewniej jest jakiś bałagan w temacie postojów technicznych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcadioSF Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Nie znam się na tym ale przez analogię, jeżeli zaraz za miejscem postoju handlowego (najczęściej) jest semafor wyjazdowy, to ja na postojach innych niż handlowe zatrzymuję się właśnie przed semaforem wyjazdowym. Natomiast dyżurny już powinien zadbać o to, byś nie stał na głównym torze. Ale tak jak pisałem wcześniej - samemu sobie to wydedukowałem i nie wiem czy tak powinno być w rzeczywistości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 56 minut temu, Bartek_Smok napisał(a): Fajny film. Dałoby się go streścić w minutę. Tylko co to ma do tego, że w grze najpewniej jest jakiś bałagan w temacie postojów technicznych? doprecyzowalem post powyzej mojego to o czym piszesz to jest bug pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_Smok Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 3 godziny temu, ArcadioSF napisał(a): Nie znam się na tym ale przez analogię, jeżeli zaraz za miejscem postoju handlowego (najczęściej) jest semafor wyjazdowy, to ja na postojach innych niż handlowe zatrzymuję się właśnie przed semaforem wyjazdowym. Dzięki, za podpowiedź, przetestuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts