BabaYagaIsComing Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Myślę, że na ten moment dobrym rozwiązaniem byłoby dodanie choćby jakiegoś wykrzyknika w menu przy wyborze składu, aby się nie zdziwić, że nie ma czasu na ukończenie jazdy. Dziś np zabrakło mi jakieś 10 minut na ukończenie scenariusza po półtoragodzinnej jeździe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0T Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Tego nigdy nie przewidzisz, bo w momencie obejmowania pociągu teoretycznie masz czasu dośc by dojechać do końca scenariusza, ale po drodze przytrzyma Cię pod semaforem jakiś dyżurny czy z innego powodu opźnienie i dupa blada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BabaYagaIsComing Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 Owszem, dlatego też dziś mi zabrakło tych 10 minut. Ale i tak myślę że to by ułatwiło orientację, acz wiadomo to taka luźna sugestia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 nadchodzący update ma wyeliminować problem z nienaliczaniem expa w przypadku nieukończenia "scenariusza" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts