Tom_89 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dzisiaj. PL3. Według rozkładu miałem zatrzymanie w Sosnowiec Południowy. Jednak bot mnie puścił torem środkowym omijając perony i zatrzymanie w rozkładzie. Mimo to nie dostałem kary za ominięcie a rozkład jazdy dalej się zmieniał na kolejnych stacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 26, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 26, 2023 Pociągi pośpieszne od ostatniego patcha nie mają już postoju na stacji Sosnowiec Południowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_89 Posted January 26, 2023 Author Share Posted January 26, 2023 Ok. Czyli błąd rozkładu bo pokazuje planowy postój. Ogólnie według rozkładu jedyny postój tego pociągu był w Jaroszowiec Olkuski z pominięciem wszystkich większych stacji, nawet Olkusza. Dalej nie dojechałem więc też nie wiem czy ten postój nie był tylko błędny na rozkładzie. Trochę szkoda że TLK nie stają na kilku stacjach pośrednich 🙂 Czy tak jest w prawdziwej relacji tego nie sprawdzałem 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerny Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 2 godziny temu, Tom_89 napisał(a): Ok. Czyli błąd rozkładu bo pokazuje planowy postój. W rozkładzie nie masz ph więc nie ma potrzeby zatrzymania składu 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluffyAdmiral Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dobrze by było, gdyby po wyrzuceniu Sosnowca Południowego inna stacja została dodana do rozkładu jako postój. Olkusz by się tu dobrze sprawdził z może 3 - 4 minutowym postojem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts