Jump to content

Recommended Posts

Posted

Może to, co napiszę, będzie kontrowersyjne, ale czy może Szanowny Zespół napisać, kiedy można się spodziewać jakichś dodatkowych kilometrów torów? Jako że jeździłem już w playtestach, trochę mi się opatrzyła aktualna zawartość. Wiem, że roboty macie na pewno sporo, ale może chociaż jakaś orientacyjna data? Pozdrawiam i dziękuję za to, co do tej pory zrobiliście!

• I agree 2
Posted (edited)

Pisał nie raz nie dwa. Najpierw usuwanie błędów, zanim wprowadzą coś nowego, a razem z nimi kolejne potencjalne błędy. Cierpliwości. 

Edited by Lord Ridan
Ortografia.
  • 2 weeks later...
Posted

Moim zdaniem obie trasy by się tak nie opatrzyły, gdyby porobiono w singlu rozkłady jazdy dla pasażerskich i towarów, ze zróżnicowanymi porami dnia i warunkami atmosferycznymi.

Multi jest spoko, ale takie "wpadanie" w biegu i wybieranie z tego co zostało do prowadzenia prowadzi do pewnego już znużenia.

• I agree 4
Posted
5 godzin temu, Mephrite napisał(a):

Moim zdaniem obie trasy by się tak nie opatrzyły, gdyby porobiono w singlu rozkłady jazdy dla pasażerskich i towarów, ze zróżnicowanymi porami dnia i warunkami atmosferycznymi.

Multi jest spoko, ale takie "wpadanie" w biegu i wybieranie z tego co zostało do prowadzenia prowadzi do pewnego już znużenia.

A do tego jak "wpadniesz" to okaże sie że z 5 min pojedziesz i koniec scenariusza. Info przy wyborze dostępnych scenariuszy jest mizerne. 

• I agree 1
Posted
3 godziny temu, Albi_PL napisał(a):

A do tego jak "wpadniesz" to okaże sie że z 5 min pojedziesz i koniec scenariusza. Info przy wyborze dostępnych scenariuszy jest mizerne. 

No ale przecież masz podane, ile pociąg będzie jeszcze jechał...

Posted

Przecież są linki z mapami do każdego serwera, gdzie widać w którym miejscu jest każdy pociąg na scenerii i czy BOT czy gracz go prowadzi. Można sobie wypatrzyć konkretny pociąg i wybrać go do prowadzenia w menu gry.

• I agree 1
Posted

Panowie wchodzisz w menu -wielu graczy-serwer-maszynista-i tu masz pociagi . te info po prawej stronie jest mizerne o to mi chodzi

• I agree 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy