Jump to content

Recommended Posts

Posted

Próbowałem już chyba wszystkiego i nie moge wejsc na zaden serwer. 

instalowalem gre na hdd, ssd, m2 bez zmian. reinstal steama nie pomogl, format komputera nie pomaga, wylaczenie zapory nie pomaga. 

internet mam 400mb/s wszystkie inne gry online dzialaja. 

Bez tytułu.png

SimRail_log_2023-01-25_17-27-51.txt

Posted

Mam to samo ale udaje mi się wejść przez taką kombinacje. Gdy wchodzę już na serwer i pojawia się czarny ekran czas w którym jeszcze nie pojawił się ekran ładowania z paskiem to klikam przycisk Windows na klawiaturze tak jakbym chciał zminimalizować okno gry wtedy wyskakuje komunikat program przestał odpowiadać naciskam zaczekaj aż program zacznie odpowiadać i tak dwa razy pod rząd po chwili wyskakuje okno ładowania z paskiem i ładuje do końca wtedy łączy mnie normalnie z serwerem bez radiostopu

• SIMRAIL Team
Posted

Z logów wynika jakby w ogóle gra nie łączyła się do serwera. Sprawdź czy zapora w routerze nie blokuje ruchu przychodzącego z portu 7777 na udp. Możesz też spróbować w opcjach gry zmniejszyć zasięg renderowania na najmniejszy (wtedy mniejsza mapa będzie się ładować)

Posted

U mnie podobnie.. tyle że gra się ładuje, odpala i po kilkunastu sekundach wywala. Mógłby ktoś zerknąć na logi? Nie ma znaczenia serwer itp. Operator internetu mówi że po ich stronie wszystko w porządku.  Jak połączę się przez mobilny internet dzieje się cud i nie wywala... przynajmniej nie tak często. Podobne problemy opisywane były także w "zagranicznych" wątkach więc coś tam jednak musi być na rzeczy. 

SimRail_log_2023-01-26_17-49-57.txt

Posted

Dziś włączylem gre na hotspocie i sie normalnie połaczylem z serwerem. Bede probowal cos pozmieniac w ustawieniach routera 

Posted

Ja próbowałem chyba wszystkiego..  aż podłączyłem kabel prosto do routera operatora i to samo.. zadzwoniłem, coś zrobili powiedzieli że powinno działać.. nie udało się, kolejny telefon, mówią że wszystko ok, ale wysłałem im logi.. odpowiedz.. wina po stronie gry. Internet światłowodowy.. wszystko inne śmiga

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy