TT19 Floyd Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Od dłuższego czasu siedząc za dyżurnego w Będzinie zauważyłem, że konkretnie z tej stacji i może z Dąbrowy Górniczej wywala mnie i innych w kółko. Tak jak na innych posterunkach gracze siedzą długimi godzinami , tak na Będzinie usiedzenie czasmi 15 min graniczy z cudem. Wydaje mi się , że to jedak nie przypadek , i sytuacja spowodowana moim netem (ping mam w normie jak każdy inny) , tylko celowy błąd gry który wywala z serwera. Obserwacje prowadziłem na zasadzie obserwowania kilku serwerów na stronie simrail fr , pod kątem tych posterunków i serio zauważyłem że co pare minut jest rotacja na Będzinie - tylko na Będzinie - pozsotałe stacje mają godzinami te same obsady
SIMRAIL Team uetam Posted January 25, 2023 SIMRAIL Team Posted January 25, 2023 Zostało to poprawione i fix pojawi się w następnej kompilacji. 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 25, 2023 SIMRAIL Team Posted January 25, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts