TT19 Floyd Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Od dłuższego czasu siedząc za dyżurnego w Będzinie zauważyłem, że konkretnie z tej stacji i może z Dąbrowy Górniczej wywala mnie i innych w kółko. Tak jak na innych posterunkach gracze siedzą długimi godzinami , tak na Będzinie usiedzenie czasmi 15 min graniczy z cudem. Wydaje mi się , że to jedak nie przypadek , i sytuacja spowodowana moim netem (ping mam w normie jak każdy inny) , tylko celowy błąd gry który wywala z serwera. Obserwacje prowadziłem na zasadzie obserwowania kilku serwerów na stronie simrail fr , pod kątem tych posterunków i serio zauważyłem że co pare minut jest rotacja na Będzinie - tylko na Będzinie - pozsotałe stacje mają godzinami te same obsady Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 25, 2023 Zostało to poprawione i fix pojawi się w następnej kompilacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 25, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts