Dylu Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 W Katowicach nie działają tabice SDIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 U mnie to działa, ale widać, niezawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 2 godziny temu, MavPL napisał(a): U mnie to działa, ale widać, niezawsze. Są stacje na których nie działają tablice nadal. Ty pokazujesz screen z Parzniew, a nie z Katowic 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 2 godziny temu, Pitoras napisał(a): Są stacje na których nie działają tablice nadal. Ty pokazujesz screen z Parzniew, a nie z Katowic 😉 To się tyczy całej gry, ponieważ u mnie, gdy jechałem, były wszystkie tablice, a u kumpla, który wjechał tor obok, właśnie na tej stacji, gdy jeszcze stałem, już się nie pokazało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Nie wyświetlają się treści na tablicach dla innych graczy. Problem zgłoszony już 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts