nULL Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 (edited) Jak w temacie - przejazd otwiera się tuż przed czołem pociągu jadącego w kierunku zachodnim. Nie sprawdzałem, czy to samo występuje w kierunku wschodnim. EDIT: Dotyczy tylko kierunku zachodniego Edited January 25, 2023 by nULL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 23, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1693 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1693 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ten przejazd powinien być zawsze zamknięty tak jak w rzeczywistości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nULL Posted January 24, 2023 Author Share Posted January 24, 2023 7 godzin temu, Flash napisał(a): Ten przejazd powinien być zawsze zamknięty tak jak w rzeczywistości. Potwierdzam. Przejazd prowadzi do posesji zlokalizowanej między torowiskiem i jest otwierany prawdopodobnie na żądanie lokatorów tej posesji. Za każdym razem, jak mijałem to miejsce jadąc autobusem, czy pociągiem ten przejazd zawsze był zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts