Andreo Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Sytuacja jest następująca: Nie pierwszy raz mam tak, że licznik wymiany pasażerskiej, który wyświetla się w prawym górnym rogu jest jakby przesunięty o minutę do przodu i nawet w przypadku jazdy planowej albo przyjechaniu na stację przed czasem zegar odlicza do minuty po planowanym odjeździe co powoduje spóźnienie pociągu. Dla przykładu sytuacja z dzisiaj na Warszawie Centralnej: Planowy przyjazd miałem o 11:15, na stacji zatrzymałem się jednak ~30 sekund przed czasem. Odjazd planowy o 11:18 a wirtualny kierownik trzymał mnie równo do 11:19 mimo podanego wyjazdu. Na Warszawie Zachodniej było poobnie ale przyjechałem planowo a odjazd +1. Na mniejszych przystankach osobowych zdarza się to równie często. Jeśli taki problem wystąpi raz to potem zazwyczaj trwa do końca trasy. Serwer PL4. Timeline 1_Trim.mp4 SimRail_log_2023-01-22_10-50-43.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 22, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1670 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1670 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts