hermaneg Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Jak to jest z klawiszami bo się pogubiłem czy tak ma być pod numlock 2 , myślałem że ma być zmniejsz siłę hamowania hamulców lokomotywy Wewnętrzny ticket - https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/822 //uetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hermaneg Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 Przepraszam za odwrócone zdjęcie ale chodzi o domyślny skrót num2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 7, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 7, 2022 Tak. Num2 to luzowanie pomocniczego domyślnie. Zły string zapięty w menu. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał V-R Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) ale num2 nie działa, a num8 zwalnia hamulec lokomotywy w EU07. Brak skrótu do przypisania, dla odluźniacza Edited December 7, 2022 by Michał V-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 7, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 7, 2022 Ok, jest bug obsługi dźwigni. Pewnie coś z przyciąganiem do pozycji skrajnych. Jak ruszyć myszą kilka stopni, to klawisz łapie. Nie umiem poprawić doraźnie z poziomu konfiguracji dźwigni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluffyAdmiral Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Ustawienia sterowania ogolnie wymagaja jeszcze pracy. Przydalo by sie moc ustawic klawisze dla hamowanie pelne, pozycja jazdy, szybka zmiana nastawnika jazdy pozycja + i -, i dla odluzniacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 9, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 9, 2022 Dodałem klawisze dla hamulca w jazdę, odluźniacza, oświetlenia kabiny i oświetlenia zegarów/blatu. Będą w kolejnej aktualizacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts