Danz77 Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 (edited) Będąc dzisiaj na dyżurce zastałem taki oto stan, gdzie kierunek na Sosnowiec Południowy jest dość dziwny. Niestety ustawiła się kolejka i wszystko poszło gładko na SZ, ale jak to odblokować aby było poprawnie ? Edited January 21, 2023 by Danzietek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz77 Posted January 21, 2023 Author Share Posted January 21, 2023 Dodam, że jak południowy (bot) zapytał o przejazd i poszło potwierdzenie PZK to wszystko się odblokowało ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team kojonek2 Posted January 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 21, 2023 Użyj funkcji DPO. Przy przejeździe pociągu, który wyprawisz na Sz blokada powinna wrócić do stanu neutralnego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz77 Posted January 21, 2023 Author Share Posted January 21, 2023 ok - używałem DPO i potwierdzałem (po 5s) - i nadal lipa - no nic, jak się powtórzy to zgłoszę do poprawek - dzięki za informacje - Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepan Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 wydaje mi sie że gdy puścisz pociąg na sz to po przejeździe składu wruci do normy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts