salonik_kultury Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Kochani, gram w trybie jednoosobowym. Scenariusze są długie, brak możliwości zapisania postępu gry. Jednakże ZAWSZE, w każdym scenariuszu, poza tutorialowymi po czasie od 30 minut do 1,5 godziny gra się wywala. Po prostu koniec i już. Macie na to jakiś sposób? Nie mam pomysłu co z tym zrobić. Wiem, że to EA, jednak nawet w takim stadium gra powinna być "grywalna". A tu nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajeczek Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Rozdzielczość tekstur ustaw na 1/2. Gra ma skopaną optymalizacje na najwyższych ustawieniach tekstur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 >> jak kolega powyżej napisał << a z innej beczki - dawaj na multi, co tam będzie sam ciuhciał \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Kolego, ja ustawiłem sobie grafikę na ustawienia normalne czyli średnio-wysokie. I problem zniknął Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts