Melok Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) Dziś, po zabawie w pomijanie S1 w zablokowanych na PL2 Katowicach, spotkałem się czoło w czoło ze składem towarowym. Rzadko jest okazja poszukać błędów związanych z taką sytuacją, więc spróbowałem w niego powolutku wjechać, przepchnąć go, ale tutaj gra reagowała poprawnie. Po chwili cofnąłem ze dwa metry i włączyłem AI żeby zobaczyć jak wybrnie z tej sytuacji prowadząc skład. Od razu dostałem komunikat, że się wykoleiłem i scenariusz się zakończył. Byłoby to dobre rozwiązanie w momencie gdy dwa składy AI się blokują jadąc na siebie - wykolejenie usuwałoby je z mapy. Jednak na mapce pociągów oba nadal były na torach i je blokowały przez kolejne kilka minut aż do restartu serwera. Dołączam log z końcówki gry w której wystąpiła ta sytuacja. SimRail_log_2023-01-20_16-58-47.zip Edited January 20, 2023 by Melok Doprecyzowanie serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 21, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1617 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts