P.Marszałek Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Miałem kilka krotnie taką sytuację że biorąc pociąg pasażerski od bota na dzień dobry dostawałem -1000 pkt za nie zatrzymanie się na stacji która już była za mną w momencie dołączenia do gry. Oraz z przed chwili jechałem TME od Katowic do Zawiercia i podczas całego przejazdu otrzymałem 2 razy - 1000 pk raz za przystanek Chruszczobród a raz przejeżdżając obok semafora wjazdowego do Zawiercia za Zawiercie GT przejazd bez zatrzymania . Ogólnie moim zdaniem jest coś nie tak z tymi punktami - dostaje mniej punktów jak jestem przed czasem , mniej jak jestem po czasie a przy TME no tak trochę nie jeździ się rozkładowo w rzeczywistości. Zaproponuję zmienić punktację na punkty np. za przejechane km nie zależne od czasu + zostawić te za sygnał baczność i przekraczanie prędkości.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 18, 2023 SIMRAIL Team Posted January 18, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts