P.Marszałek Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Miałem kilka krotnie taką sytuację że biorąc pociąg pasażerski od bota na dzień dobry dostawałem -1000 pkt za nie zatrzymanie się na stacji która już była za mną w momencie dołączenia do gry. Oraz z przed chwili jechałem TME od Katowic do Zawiercia i podczas całego przejazdu otrzymałem 2 razy - 1000 pk raz za przystanek Chruszczobród a raz przejeżdżając obok semafora wjazdowego do Zawiercia za Zawiercie GT przejazd bez zatrzymania . Ogólnie moim zdaniem jest coś nie tak z tymi punktami - dostaje mniej punktów jak jestem przed czasem , mniej jak jestem po czasie a przy TME no tak trochę nie jeździ się rozkładowo w rzeczywistości. Zaproponuję zmienić punktację na punkty np. za przejechane km nie zależne od czasu + zostawić te za sygnał baczność i przekraczanie prędkości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 18, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 18, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts