Artur_G Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Wczoraj późnym wieczorem siedziałem na Sosnowcu Głównym; niestety, nie pamiętam na którym serwerze. W pewnym momencie miałem sytuację, w której mogłem kliknąć na ekranie EDR i powiększał się on na cały ekran monitora. Można też było kliknąć TAB, czy ESC i odsunąć EDR. Jednak w samym ekranie EDR nie dało się niczego kliknąć żadnym przyciskiem myszy; nie reagował także na kółko. Wszystkie urządzenia, z których korzystałem, działały prawidłowo, pociągi jeździły. W związku z tym, że bez rozkładu nie widziałem sensu dalszej gry, postanowiłem wyjść do menu głównego. Wtedy aplikacja Simrail przestała odpowiadać. W załączeniu log z tego wieczora. SimRail_log_2023-01-17_20-24-40.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 18, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 18, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 18, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 18, 2023 Prawdopodobnie trafiłeś na restart naszego API. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur_G Posted January 18, 2023 Author Share Posted January 18, 2023 Ok, rozumiem. Dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts