pawlok Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 (edited) Stacja Warszawa Zachodnia, Jechałem opóźnionym pociągiem EIP 3122 i oczekując na wyjazd obok mnie wjechał pociąg AI nr 40665 rel. Dąbrowa Górn. Ząbkowice - Katowice, który jakimś cudem znalazł się w Warszawie. 17/01/2023 - PL2 Myślę, że log tutaj nie będzie potrzebny, ponieważ ten błąd nie miał większego wpływu na moją rozgrywkę. Podsyłam 2 screeny: 1. Wykonany na Warszawie Zachodniej przeze mnie o godzinie 14:37 (jako dowód, że faktycznie tam byłem). 2. Screen z błędną relacją pociągu AI wykonany 6min później. Edited January 17, 2023 by pawlok Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts