hyzwar Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Od jakiegoś czasu poziom stał mi w miejscu. Rzadko docieram do końca scenariusza, raczej robię zawsze jakiś wycinek "środka". W podsumowaniu teoretycznie dolicza pkt. Dzisiaj zrobiłem eksperyment i postanowiłem ukończyć serwis. Summary, zdobyte punty i... Kilka poziomów od razu wskoczyło. 5 > 8. Za jakieś może ~ 2500 pkt z tego akurat przejazdu, gdzie wcześniej sumarycznie zebrałem wielokrotność tej wartości i nie dostałem awansu. Być może aktualizacja następuje tylko po ukończeniu serwisu, nawet takiego przejętego w trakcie? Bez tego te pkt naliczają się tak jakby w tle / nie naliczają się. Spekulacja / obserwacja. Pozdro \o/ SimRail_log_2023-01-17_06-17-23.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1551 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1551 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts