Dear Wolf Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Hej. Smugi na szybach są od wewnętrznej jak i zewnętrznej strony. Widać to chociażby po tym że smugi po obu stronach są gdzie indziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Obawiam się, że muszą być z obu stron, bo są do kupy z efektem deszczu w jednym materiale. Może da się coś tu poprawić na UV, by się brud zgadzał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1544 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1544 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikingpn89 Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 8 godzin temu, Stele napisał(a): Obawiam się, że muszą być z obu stron, bo są do kupy z efektem deszczu w jednym materiale. Może da się coś tu poprawić na UV, by się brud zgadzał. Przy okazji pytanie.Czemu te smugi nie znikają po użyciu spryskiwaczy?Przecież po "czyszczeniu" powinny chyba zniknąć tam gdzie wycieraczka zmywa szybę wodą ze spryskiwaczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 godzinę temu, vikingpn89 napisał(a): Przy okazji pytanie.Czemu te smugi nie znikają po użyciu spryskiwaczy?Przecież po "czyszczeniu" powinny chyba zniknąć tam gdzie wycieraczka zmywa szybę wodą ze spryskiwaczy? Bo te smugi na screenach powyżej są na bocznych okienkach, na których nie ma wycieraczek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikingpn89 Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 51 minut temu, broniewskijarek napisał(a): Bo te smugi na screenach powyżej są na bocznych okienkach, na których nie ma wycieraczek? Może u mnie to kwestia ustawień graficznych,ale u mnie w tunelu średnicowym widzę te smugi też na frontowych szybach,spryskiwacz i wycieraczki nic nie dają Link to comment Share on other sites More sharing options...
broniewskijarek Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 3 godziny temu, vikingpn89 napisał(a): Może u mnie to kwestia ustawień graficznych,ale u mnie w tunelu średnicowym widzę te smugi też na frontowych szybach,spryskiwacz i wycieraczki nic nie dają Frontowe szyby to co innego, tu się zgodzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts