Sim00n Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Hej, nie wiem czy ktoś zgłaszał już ten problem, aczkolwiek występuje problem z radiotelefonem. A mianowicie, chodzi o to iż np. zmieniając kanał na R2 można z kimś rozmawiać przez mikrofon, natomiast po zmianie na R3, R4, R5 już nie, a czasami wcale nie można rozmawiać. Nie zawsze się to pojawia, ale dziś już kilkukrotnie mi się to zdarzyło, w dodatku odejmuje cały czas punkty za rzekomą jazdę ze złym kanałem radiowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim00n Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 A i dodam, że działo się to na serwerze PL2 w lokomotywie ED250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts