Pitoras Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Błędnie są przypisane animacje ruchu kamery przy ruszaniu i hamowaniu. W trakcie ruszania, kamera przybliża się do pulpitu, a w trakcie hamowania oddala. Powinno być odwrotnie, zgodnie z prawami fizyki. Błąd zaobserwowałem na EU07, nie zwróciłem uwagi, czy na pozostałych pojazdach również to występuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 16, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1526 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1526 Link to comment Share on other sites More sharing options...
en57 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Pragnę zauważyć, iż było to zgłaszane równo 10 dni temu: Jakby to była jakaś pierdoła, jakich wiele znalazłem, to nie byłoby dyskusji, ale to niestety nie jest jednak pierdoła... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 12 godzin temu, en57 napisał(a): Pragnę zauważyć, iż było to zgłaszane równo 10 dni temu: Jakby to była jakaś pierdoła, jakich wiele znalazłem, to nie byłoby dyskusji, ale to niestety nie jest jednak pierdoła... Niestety przy takiej ilości zgłoszeń czasami przeskoczy nam duplikat. Dzięki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts