Kazek Procent Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Podczas jazdy w tutorialu na lokomotywie Traxx postanowiłem trochę powalczyć o FPSy i zacząłem lekko odciążać komputer z niektórych ustawień. Po zaakceptowaniu zmian jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że automatycznie kamera przeskoczyła mi na tylną kabinę. Po wybraniu klawisza "1" kamera centrowała się jak powinna, ale nadal na tylnej kabinie. Załączam log z owego przejazdu. SimRail_log_2023-01-16_13-35-43.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 16, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1520 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1520 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team inomushis Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Nie jesteśmy w stanie odtworzyć błędu bez opisu co krok po kroku działo sie na Twoim komputerze - jakie zmiany były wprowadzane, co klikałeś w pojazdach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazek Procent Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 Niestety nie jestem w stanie powiedzieć jakie dokładnie opcje były przeklikiwane. Może powinienem na tych pierwszych etapach testowania EA nagrywac dla siebie filmy z rozgrywki. Przynajmniej mógłbym Wam dostarczyć więcej informacji 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts