FkolW32 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Problem dotyczy większości trasy linii kolejowej nr 4. Prawie za każdym razem gdy mijam pola uprawne widzę, że zboże jest w miejscach gdzie - przynajmniej moim zdaniem - nie powinno go być (np. na nasypach, w rowach, przy torach gdzie od reszty pola oddziela je droga asfaltowa, nachodzi na teren kolejowy itp.) chyba, że to jest zamierzone działanie a ja się po prostu czepiam jednak jak jadę CMKą to jest to dla mnie pewnego rodzaju błąd, który przynajmniej mnie trochę kłuje w oczy. Te miejsca gdzie opisany problem występuje to kilometry: 120,4, 129,8, 132,4, 158,4, 162,5, 174,1, 176,2, 183,6, 188,0. Prawdopodobnie nie są to wszystkie miejsca, bo w niektórych się tego nie dopatrzyłem lub nie zanotowałem kilometra więc radzę sprawdzić całą linię nr 4. Przykładowe zdjęcia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1477 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts