Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej, tak jak w temacie. Myślę, że fajnie byłoby żeby trasy na multi, również dodać na singleplayer. Nie każdy ma możliwość jeżdżenia multi, albo nie zawsze jest taka możliwość, a to zawsze jakieś urozmaicenie które będzie trzymało nas przy grze. Ewentualnie udostępnić edytor, aby na aktualnym dostępnym torowisku móc  tworzyć swoje trasy, typu KM1 itd.

• I agree 3
Posted

Generalnie miło byłoby móc wybrać w singlu każdą służbę która jest dostępna w multi, także dyżury na nastawniach współpracując tylko z AI. Nie wiem jednak czy to jest możliwe technicznie

• Like 3
  • I agree 2
Posted
3 minuty temu, Melok napisał(a):

Generalnie miło byłoby móc wybrać w singlu każdą służbę która jest dostępna w multi, także dyżury na nastawniach współpracując tylko z AI. Nie wiem jednak czy to jest możliwe technicznie

Myślę, że samo dodanie służb na singla tych które są na multi, nie będzie wielkim problemem.

• SIMRAIL Team
Posted
Godzinę temu, Lukree napisał(a):

Myślę, że samo dodanie służb na singla tych które są na multi, nie będzie wielkim problemem.

Jest to planowane. Dodatkowo w singlu ruchem będzie prawdopodobnie sterował wirtualny dyżurny znany z multiplayera więc każdy przejazd powinien być inny.

• Like 6
Posted

Czy w takim razie dużym problemem byłoby dodanie symulacji dyżurnego ruchu w single playerze? Pytam czysto o możliwości techniczne symulatora, bo jeśli sterować będzie wirtualny dyżurny, a ruch AI będzie dostępny to wydaje się że zaimplementowanie dyżurnego w singlu nie powinno być problemem

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy