Hirosławek Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Witam piszę ten problem ponieważ już od kilku godzin posiadam go i probowałem wiele rzeczy aby to naprawic. Przejdzmy do tematu, od kilku godzin gdy probuje wejsc na multiplayer zrespic pociag to nie pokazuje mi normalnego czasu trwania tylko np ~01:18 gdy sie respie odrazu mnie wywala z błędem do menu głównego i zakończonym kursem. Chcialbym prosić o pomoc bo zależy mi na tym aby pograć na multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirosławek Posted January 15, 2023 Author Share Posted January 15, 2023 Gdy respie sie dzieje sie cos takiego i slysze dzwiek radiostopu ciagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Posiadasz dysk HDD czy SDD? Załącz logi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirosławek Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 Posiadam dysk HDD proszę tutaj logi SimRail_log_2023-01-16_19-59-10.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 16, 2023 W chwili obecnej mogą występować problemy z dołączeniem do trybu multiplayer korzystając z gry zainstalowanej na dysku HDD. Proponuję migracje na dysk SSD lub M2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirosławek Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 Dziękuję znalazlem jak naprawic ten blad wystarczy pomniejszyc grafike. Mam nadzieje ze blad w przyszlosci zostanie naprawiony Dziękuję za pomoc 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts