hyzwar Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Jadąc z Sędziszowa, mijane pociągi jadące po CMK nie są widoczne na liście, tzn. nie są traktowane jako 'blisko' nawet jeżeli je mijamy / widzimy. Zakładam, ta lista jest wciąż sortowana wg odległości do. Pozdro \o/ // mniemam, to nie jest odległość mierzona w linii prostej, tylko 'po torach'? 😉 Edited January 14, 2023 by hyzwar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1461 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team kojonek2 Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 16, 2023 Prawdopodobnie były to pociągi prowadzone przez boty. Na liście graczy nie widać ich. Lista graczy wyświetla dystans w linii prostej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 1 minutę temu, kojonek2 napisał(a): Prawdopodobnie były to pociągi prowadzone przez boty. Na liście graczy nie widać ich. Lista graczy wyświetla dystans w linii prostej zgłosiłem bo ten bot/gracz pozdrowił mnie klaksonem, nacisnąłem tab i doszedłem do opisanych wniosków 😉 jeżeli to się powtórzy, wrócę do tematu a teraz dzięki za wyjaśnienie i zakładam, tylko mi się wydawało, haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts