hyzwar Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Używając klawiszy [-][=] możemy ustawić tylko skrajne położenie dźwigni tzn. min/max (przełącza pomiędzy jednym a drugim) Pozdro \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Poprawiłem w piątek jeszcze. Powinno się załapać do najbliższego patcha, kiedykolwiek on będzie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jendzik58 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 U mnie teraz jak dodaje klawiszem to co 1 km/h a jak odejmuje to co 5 km/h. Nie mogło by być co 5 w obydwie strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Powinno być tak samo teoretycznie. Prędkość ruchu dźwigni jest taka sama w obie strony. Nie patrzyłem na reakcję na pojedynczy klik, tylko przytrzymywałem. Ruszało płynnie bez przeskoku 0-max, to wypchnąłem. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts