Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pomijaj膮c temat, ze tabor nie jest dostosowany do przewo藕nika, chcia艂em zwr贸ci膰 uwag臋 na kursowanie KM-ek. W simrailu na rozk艂adzie poci膮g jest oznaczony KM1, jednak w rzeczywisto艣ci jest R1. Linia R1 ma r贸偶ne trasy, jednak偶e g艂贸wnie Warszawa Wschodnia - Skierniewice, kt贸rych to w grze nie ma (Skierniewic). W rzeczywisto艣ci sk艂ady kursuj膮 r贸wnie偶 do Grodziska Mazowieckiego, kt贸ry ju偶 jest w grze. Czy mo偶na by zrobi膰 tak, aby kurs ko艅czy艂 si臋 w Grodzisku Mazowieckim na bocznicy specjalnie do tego przystosowanej? Bo ko艅czenie scenariusza w polu, nie za bardzo mnie, i pewnie innych satysfakcjonuje. A po ewentualnym zako艅czeniu kursu, gracz m贸g艂by zmieni膰 kabin臋, i zgodnie z rozk艂adem uda膰 si臋 w drog臋 powrotn膮 do Warszawy 馃グ

• I agree 12
Posted

Generalnie to oznaczenia w KM s膮 zale偶ne od trasy ale z tego co wiem to numer pokrywa si臋 z numerem linii kolejowej na ostatnim odcinku trasy.

Posted
Godzin臋 temu, AreoBird napisa艂(a):

Generalnie to oznaczenia w KM s膮 zale偶ne od trasy ale z tego co wiem to numer pokrywa si臋 z numerem linii kolejowej na ostatnim odcinku trasy.

M贸wi臋 jedynie o trasie istniej膮cej w grze

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy