potrz3bny_ Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Pomijając temat, ze tabor nie jest dostosowany do przewoźnika, chciałem zwrócić uwagę na kursowanie KM-ek. W simrailu na rozkładzie pociąg jest oznaczony KM1, jednak w rzeczywistości jest R1. Linia R1 ma różne trasy, jednakże głównie Warszawa Wschodnia - Skierniewice, których to w grze nie ma (Skierniewic). W rzeczywistości składy kursują również do Grodziska Mazowieckiego, który już jest w grze. Czy można by zrobić tak, aby kurs kończył się w Grodzisku Mazowieckim na bocznicy specjalnie do tego przystosowanej? Bo kończenie scenariusza w polu, nie za bardzo mnie, i pewnie innych satysfakcjonuje. A po ewentualnym zakończeniu kursu, gracz mógłby zmienić kabinę, i zgodnie z rozkładem udać się w drogę powrotną do Warszawy 🥰 12
AreoBird Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Generalnie to oznaczenia w KM są zależne od trasy ale z tego co wiem to numer pokrywa się z numerem linii kolejowej na ostatnim odcinku trasy.
potrz3bny_ Posted January 14, 2023 Author Posted January 14, 2023 Godzinę temu, AreoBird napisał(a): Generalnie to oznaczenia w KM są zależne od trasy ale z tego co wiem to numer pokrywa się z numerem linii kolejowej na ostatnim odcinku trasy. Mówię jedynie o trasie istniejącej w grze
Zapach Kreozotu Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 No to zaczynie/kończenie "misji" na torze szlakowym to faktycznie takie słabe jest.
hyzwar Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 pociagi wahadlowe sa w planach towarowe / osobowe 🤔
Recommended Posts