potrz3bny_ Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Pomijając temat, ze tabor nie jest dostosowany do przewoźnika, chciałem zwrócić uwagę na kursowanie KM-ek. W simrailu na rozkładzie pociąg jest oznaczony KM1, jednak w rzeczywistości jest R1. Linia R1 ma różne trasy, jednakże głównie Warszawa Wschodnia - Skierniewice, których to w grze nie ma (Skierniewic). W rzeczywistości składy kursują również do Grodziska Mazowieckiego, który już jest w grze. Czy można by zrobić tak, aby kurs kończył się w Grodzisku Mazowieckim na bocznicy specjalnie do tego przystosowanej? Bo kończenie scenariusza w polu, nie za bardzo mnie, i pewnie innych satysfakcjonuje. A po ewentualnym zakończeniu kursu, gracz mógłby zmienić kabinę, i zgodnie z rozkładem udać się w drogę powrotną do Warszawy 🥰 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AreoBird Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Generalnie to oznaczenia w KM są zależne od trasy ale z tego co wiem to numer pokrywa się z numerem linii kolejowej na ostatnim odcinku trasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
potrz3bny_ Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 Godzinę temu, AreoBird napisał(a): Generalnie to oznaczenia w KM są zależne od trasy ale z tego co wiem to numer pokrywa się z numerem linii kolejowej na ostatnim odcinku trasy. Mówię jedynie o trasie istniejącej w grze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapach Kreozotu Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 No to zaczynie/kończenie "misji" na torze szlakowym to faktycznie takie słabe jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 pociagi wahadlowe sa w planach towarowe / osobowe 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts