Robbie Louda Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Przy dzisiejszej rozgrywce w multi zauważyłem kilka problemów z Dragonem: 1. Tak wyświetla się w wyborze składów: 2. Czasem nie ładuje się radio 3. Oznaczenie z zewnątrz to ET25-002, w środku okazuje się, że Lotosowski Dragon o numerze 009 😄 4. Nie da się płynnie regulować tempomatu z klawiatury. Na = działa w pełnym nastawie na - wyłącza się całkowicie. 5. Przed przejęciem go od bota jest całkowicie wygaszony Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1347 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1347 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbie Louda Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 Kolejne dwa błędy: 1. Luzak nie ma włączonej jazdy "luzakiem" i jedzie bez świateł z tyłu. 2. Po przejęciu od bota dostajemy -100 punktów za jazdę z wyłączonym radiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbie Louda Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 Kolejny błąd silnik spalinowy świdruje cały czas z taką samą głośnością bez względu na odległość od lokomotywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Bot nie ma trybu jazdy luzakiem. 😕 Reszta wydaje się łatwa do poprawy. Oprócz radia widmo, które nas prześladuje od dawna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rtur PL-UK Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Dołączę się do tematu, nie wiem czy to w jakiś sposób wam pomoże ale u mnie radio znikło chwilę po tym jak zaczął padać deszcz, najpierw był taki rozbłysk i chwilę po tym radyjko znikło. Magia. Jeśli chodzi o inne uwagi kolegi to potwierdzam. Przesyłam fotkę i log. SimRail_log_2023-01-14_14-12-05.txt Mała aktualizacja. Wszedłem na multi, wybrałem Dragona jako LTE luzak i pozwoliłem botkowi przejechać traskę do końca w nadziei że radyjko zniknie ale się tak nie stało. W między czasie zaczął padać deszczyk i radyjko pozostało na swoim miejscu, wynika z tego że ów problem występuje wówczas gdy sami prowadzimy Dragona. Powtórzyłem to jeszcze dwa razy i radio było tam gdzie być powinno. Może wniesie to coś nowego dla twórców w kwestii tego znikania. Edited January 18, 2023 by 4rtur PL-UK aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Na pierwszym screenie masz miniaturke dragona. U mnie byl duzy pytajnik na czarnym tle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBUTECH911_PL Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Podepnę się pod temat: 1. Model Dragona posiada też nieprawidłowo zaimplementowane funkcje na MFD - jest to pojazd typu E6ACTa, który nie ma modułu dojazdowego LastMile (te pojazdy to ET26), a opcja przełączenia się między źródłami zasilania jest aktywna na wyświetlaczu. 2. Dragon, poza faktem nieprawidłowych numerów inwentarzowych (zamiast E6ACTa-009 powinno być E6ACTa-002), nie posiada na poszyciu naniesionych wszystkich elementów, brakuje m.in. EVN 91 51 3 160 428-1 https://ilostan.forumkolejowe.pl/foto/42860.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts